aandacht aan de techniek

Voetbaltraining

Voetbaltraining

Vita-Jong geeft professionele voetbal trainingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan de techniek. Spelers leren de baas te worden over de bal door balgevoel oefeningen, snel voetenwerk en door bewegingen te maken, basisbewegingen, schijnbewegingen en passeerbewegingen. Enkele schijnbewegingen zijn de “Maradona” – “van Nistelrooy“ – “Henry” Als een speler ziet dat zijn of haar acties elke keer verbeteren en daarover complimenten krijgt, dan stimuleert dat enorm. Het zelfvertrouwen neemt met iedere training en wedstrijd toe. 

Individueel

Vita-Jong biedt individuele voetbaltrainingen aan. Indien je een specifieke training wil, neem dan contact op of maak een afspraak. In overleg zal er dan een aangepast programma opgesteld, volledig afgestemd op jouw wensen.

Bedrijven

Misschien lijkt je het leuk om als personeelsteam een sportief uitje op het gebied van voetbal te organiseren. Vita-Jong kan die mogelijkheid samen met je bekijken en invullen. Alles is mogelijk! Samenwerken, samen afzien,verbroedering, elkaar eens op een andere manier leren kennen, samen historie opbouwen etc. Laat Vita-Jong een voetbalclinic voor je afdeling organiseren en het is jaren later nog steeds onderwerp van gesprek! Het zal de onderlinge band verstevigen. Iedereen, op elk niveau, kan meedoen en komt aan zijn trekken

voetbalClubs

Vita-Jong is beschikbaar voor het verzorgen van groepstrainingen. Denk aan het trainen van een voetbalteam of van een selecte groep. Ook voetbalclubs die tijdelijk een voetbaltrainer nodig hebben kunnen gebruik maken van mijn diensten. Tevens is Vita-Jong beschikbaar om voetbalclinics te geven op locatie. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op of maak een afspraak met Vita-Jong.

basishouding 

Wanneer voetballers de juiste basishouding hebben om te dribbelen met de bal  kunnen ze goed overzien wat er om hen heen gebeurt. De juiste keuzes maken zal dan een vervolg zijn hierop.

andacht de techniek

Voetbal-training