aandacht aan de techniek

Voetbaltraining

Voetbalfeestje

Bent u op zoek naar een actieve en gezellige verjaardag voor uw kind? Ontdek het voetbalfeestje van Vita-Jong! Onze gediplomeerde voetbaltrainers maken er tijdens de twee uur durende clinic een groot feest van! Leuke oefeningen, uitdagende challanges en spannende partijtjes! Een feest om nooit te vergeten. Vita-Jong heeft twee verschillende voetbalverjaardagen:

Voetbalverjaardag: MESSI

Een voetbalverjaardag voor iedereen! Geniet van een 2 uur durende clinic waarbij de spelletjes het eerste uur zijn toegespitst op scoren en het verbeteren van de techniek! Wie scoort de meeste doelpunten per onderdeel? Het tweede uur gaan we partijtjes spelen, wie zal daar de winnaar worden van het voetbalpartijtje!

Voetbalverjaardag: RONALDO

Een 2 uur durende clinic waarbij de spelletjes het eerste uur zijn toegespitst op techniek. Het leren van passeeracties, trucjes en kap en draaibewegingen staan dit uur centraal. Na de pauze gaan we lekker partijtjes spelen, wie zal de winnaar worden?

Wij bieden:
– Een 2 uur durende clinic waarbij u de keuze heeft uit bovengenoemde opties.
– De jarige job staat bij ons in het zonnetje en krijgt een mooi cadeau.
– Een gediplomeerde trainer die ervaring heeft in het organiseren van deze activiteiten.
– Voor iedere deelnemer een leuk aandenken.
– Vita-Jong verzorgt de voetbalmaterialen.

Wij verwachten: 
– De locatie (zaal, voetbalveld) dient door de aanvrager zelf geregeld te worden. Vita-Jong kan tegen meerprijs ook de locatie verzorgen.

Kosten: 
De kosten die vita-Jong rekent kun je hier terugvinden!