Missie & Visie

De  missie van Vita-Jong  is het plezier van sporten overbrengen op anderen.

Het plezier dat ik aan sporten beleef  wil ik graag delen.  Sporten is gezond en het is bewezen dat sporten het beste antidepressivum is. Door te sporten maakt je lichaam endorfine – ook wel het geluk hormoon genoemd – aan.

Sporten is de basis voor een gelukkiger en gezonder leven.

Graag gebruik ik mijn kennis en ervaring om mensen van jong tot oud te helpen en te coachen bij het sporten. Ik begeleid sporters graag in een veilige omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

In mijn manier van werken ben ik enthousiast en gedreven. Ik word omschreven als een echt ‘mensenmens’ met humor.

Het is geweldig om mensen die zich niet kunnen voorstellen 10 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen in een aantal weken zo te trainen dat ze zonder problemen 30 minuten of nog langer achtereen kunnen hardlopen.

Ik ben ervan overtuigd dat dat kan.

 

Ook beleef ik veel plezier aan het werken met kinderen. Ik verzorg sportfeestjes, waarbij op speelse wijze sport- en spelvormen worden aangeboden, met leuke wedstrijdjes waarbij cadeautjes zijn te winnen.

Het geeft enorm veel voldoening om alle kinderen iets te leren en hen na een feestje met een big smile richting huis te zien gaan.
Op deze website kan je lezen wat Vita-Jong allemaal nog meer doet. Iedereen kan bij Vita-Jong terecht, voor iedere doelstelling.

Jouw trainer,
Wim de Jong

[maxbutton id=”5″ url=”https://www.vita-jong.nl/sport-cv/” ]

[maxbutton id=”4″ ]