Kom (weer) in beweging

Proefles aanvragen

Naar een 10-strippenkaart hardlopen 

Naar een 10-strippenkaart bootcamptraining 

Een maandabonnement aanschaffen

Laagste prijs

€31/maand

Onbeperkt sporten bij Vita-Jong. Hardloop-en bootcamptraining.

Aanmelden- aansluiten-Sporten

Bij Vita-Jong hoef je geen lidmaatschap geld te betalen. Aanmelden – aansluiten – sporten. Wel zo makkelijk.

Testimonials

“Al jaren wilde ik gaan hardlopen.
Ik probeerde het wel eens met zelfbedachte schema’s maar dit vlotte niet. Of ik liep letterlijk te hard van stapel waardoor ik het niet volhield, of ik miste net dat stukje doorzettingsvermogen om goed door te pakken. In maart 2015 ben ik samen met Wim gaan hardlopen. Hij hielp me eerst met het stellen van een realistisch doel. Dat was het lopen van 5 kilometer en dat zou in de zomervakantie gelukt moeten zijn.”

Edith van Haasteren

“Heel veel dank voor het super leuke voetbalpartijtje! Ties en de jongens hebben echt genoten en vonden het allemaal heel leuk! Ze zaten allemaal heel rustig in de auto, maar in het pannenkoekenhuis hadden ze toch weer best wat energie ? Het was een heel leuk en gevarieerd programma en ik vind het heel knap hoe je met de soms wat lastige situaties bent omgegaan en hebt opgelost. Respect! Bedankt ook voor het leuke voetbaldoel,Ties is er heel blij mee! Moeder van de jarige Ties, “Sportfeestje “Ties.”

Frederieke Mesters

“Nogmaals dank voor jouw trainingen bij onder 13 – 1 van sv BSM. De set up was altijd geweldig en inspirerend. Door je enthousiaste, interpersoonlijke en praktische aanpak hebben alle voetbalspelers zich duidelijk verbeterd en daardoor ook op een hoger niveau in de competitie gehandhaafd. Nogmaals dank hiervoor.”

Raymond Mulder

“Ik ken Wim oorspronkelijk vanuit mijn tijd als bestuurslid bij de voetbalvereniging Noordwijk.
Wim speelde in het 1e team van de club, op het hoogste niveau van het amateurvoetbal. Hij manifesteerde zich als een motor, een aanjager binnen het team.”

Ger Oostenmeijer

Vrijwilliger, VV Noordwijk

Work

Bigger.Faster.Stronger

Vita-Jong

Probeer een proefles