Sportprogramma’s

Personal Training

Personal training bij Vita-Jong staat voor professionele één-op-één begeleiding op het gebied van sport en voeding.
Het is mijn missie om te zorgen dat je erachter komt wat voor jou werkt en het beste bij jou past. Om je verder te helpen met je doelen ga ik een duidelijk beeld van je creëren.

Bootcamptraining

Bootcamp is een vorm van fitness waarmee iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algemene fitheid kan verbeteren. Vita-Jong maakt geen gebruik van fitnessapparatuur maar grijpt terug naar de basis. De training vindt plaats in de buitenlucht.

Hardlooptraining

Vita-Jong geeft professionele hardloop trainingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het individu.
Belangrijk is om niet te snel van start te gaan en in het begin niet te lang achter elkaar te lopen.

Goede begeleiding is hierbij erg belangrijk.

Sport op jouw BSO

Wilt u kinderen letterlijk in beweging zetten? In de vorm van een sportclinic of sport workshop? Vita-Jong kan u daar bij helpen! 

Met enthousiaste en positieve zin organiseert Vita-Jong kwalitatief hoogwaardige sportieve en vitale activiteiten. 

Sportfeestjes

Ben je de geijkte feestjes een beetje zat?

Vita-Jong heeft een geweldig alternatief! Lekker met z’n allen buiten sporten tijdens een leuk en actief feestje. Ieder kind komt daarbij aan zijn of haar trekken, of je nu sportief bent aangelegd of niet.

Voetbaltraining

Vita-Jong geeft professionele voetbal trainingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan de techniek. Spelers leren de baas te worden over de bal door balgevoel oefeningen, snel voetenwerk en door bewegingen te maken, basisbewegingen, schijnbewegingen en passeerbewegingen.  

Vaste lessen

 

Dinsdag:
bootcamptraining;

Woensdag/ Vrijdag & zondag: hardlooptraining voor de beginners en gevorderden.

Probeer een proefles

Testimonials

“Ik ken Wim oorspronkelijk vanuit mijn tijd als bestuurslid bij de voetbalvereniging Noordwijk. Wim speelde in het 1e team van de club, op het hoogste niveau van het amateurvoetbal. Hij manifesteerde zich als een motor, een aanjager binnen het team. Later hebben wij samen 2 jaar lang het 1e damesteam van de VV Noordwijk getraind en bij wedstrijden begeleid. Zijn enthousiasme bracht het team naar het eerst behaalde kampioenschap van een damesteam bij VV Noordwijk. Vita-Jong is een logisch vervolg op wat Wim in zijn sportieve loopbaan heeft voorgestaan en uitgedragen: gezond leven door lichaamsbeweging en gezonde voeding. Wim koppelt sportiviteit aan doorzettingsvermogen, grenzen opzoeken en deze verleggen. Bij die uitdagingen gaat hij u graag begeleiden. Uw kinderen worden door Wim warm onthaald tijdens de sportieve feestjes. Uit eigen waarneming zeg ik u dat hij fantastisch met kinderen omgaat. Die ervaring heeft hij natuurlijk opgedaan in het opvoeden van zijn eigen 2 kinderen, maar ook in het doceren van technische voetbalvaardigheden bij Soccerskills. Uw kinderen zullen genieten, van de eerste tot de laatste minuut, als ze met Wim een middag doorbrengen om niet te vergeten. Ik mag Vita-Jong warm bij u aanbevelen.”

Ger Oostenmeijer

Vrijwilliger, VV Noordwijk

“Al jaren wilde ik gaan hardlopen. Ik probeerde het wel eens met zelfbedachte schema’s maar dit vlotte niet. Of ik liep letterlijk te hard van stapel waardoor ik het niet volhield, of ik miste net dat stukje doorzettingsvermogen om goed door te pakken. In maart 2016 ben ik samen met Wim gaan hardlopen. Hij hielp me eerst met het stellen van een realistisch doel. Dat was het lopen van 5 kilometer en dat zou in de zomervakantie gelukt moeten zijn. Wim heeft mij fantastisch begeleid om dit doel te halen. Naast dat hij een super enthousiaste persoonlijkheid is met enorme passie voor sport, beschikt hij over de rust en het geduld om beginnende sporters goed te begeleiden. Hij waakt ervoor dat ik niet over mijn grenzen heen ga – want dan is hardlopen al snel niet leuk meer – maar zorgt er tegelijkertijd voor dat ik deze wel steeds hoger leg. Wim legt je de oefeningen goed uit en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Dat ervaar ik als heel prettig. Dankzij Wim loop ik nu met veel plezier 10 kilometer door gebied met hoogteverschillen, inclusief snelheidsintervallen. Ik voel me daarna echt top; heel gezond en super ontspannen. Van Wim heb ik geleerd door te zetten. Daardoor ben ik hardlopen echt leuk gaan vinden en ik ga er zeker mee door.”

Edith van Haasteren

Advocaat, Hiddes Advocatuur

Vita-Jong

Professionele Sportbegeleiding

Vita-Jong

Probeer een proefles