Actief & een feestje

Sportfeestje

Sportfeestjes

Ben je de geijkte feestjes een beetje zat? Vita-Jong heeft een geweldig alternatief! Lekker met z’n allen buiten sporten tijdens een leuk en actief feestje. Ieder kind komt daarbij aan zijn of haar trekken, of je nu sportief bent aangelegd of niet. We organiseren tijdens al onze feestjes leuke wedstrijdjes waarbij natuurlijk ook cadeautjes zijn te winnen! Heb je zelf een leuk idee? Alles is bespreekbaar en Vita-Jong regelt het voor je. Wel zo makkelijk!

Voetbalfeestje

Tijdens het voetbalfeestje worden speciale voetbaltechnieken aangeleerd, die tijdens een reguliere training niet snel aan bod zullen komen. Spelers leren de baas te worden over de bal door balgevoel en snel voetenwerk te ontwikkelen. Ook wordt geoefend met het maken van basis-, schijn-, en passeerbewegingen. Zo leren de voetballertjes echt iets nieuws en daarmee kunnen ze hun voordeel doen, ook na het feestje. En uiteraard worden er leuke wedstrijdjes gespeeld.

Strandfeestje

Op het strandfeestje gaan de kinderen lekker rennen en sporten op het zand. Na een warming-up gaan we drie strandspelletjes spelen: beachvolley, beachvoetbal en beachestafette. Bij mooi weer zwembroeken mee!

Balsportfeestje

Bij het balsport feestje kiest de jarige uit balspelletjes zoals trefbal, lijnbal/volleybal, slagbal (met hindernissen), (bounce)hockey of voetbal op kleine goals. Door de verschillende spelletjes is dit een zeer afwisselend feestje.

Voorbeeld programma

13:30 uur – Ontvangst met limonade + zelf meegebrachte taart + uitpakken cadeautjes (optioneel)

14:00 uur – Start training/spelletjes/wedstrijdjes

15:30 uur – Einde Sportieve gedeelte

15:35 uur – Eetmomentje. Voor ieder kind neem ik wat te drinken en lekkers mee!

16:00 uur – Einde Sportfeestje

Testimonial

“Heel veel dank voor het super leuke voetbalpartijtje! Ties en de jongens hebben echt genoten en vonden het allemaal heel leuk! Ze zaten allemaal heel rustig in de auto, maar in het pannenkoekenhuis hadden ze toch weer best wat energie ? Het was een heel leuk en gevarieerd programma en ik vind het heel knap hoe je met de soms wat lastige situaties bent omgegaan en hebt opgelost. Respect! Bedankt ook voor het leuke voetbaldoel, Ties is er heel blij mee! Moeder van de jarige Ties, “Sportfeestje “Ties.”

Frederieke Mesters

Actief

actief & een feestje

Sport-feestje