sportieve &  activiteit

Sport op jouw BSO

sport op Jouw BSO

Wilt u kinderen letterlijk in beweging zetten? In de vorm van een sportclinic of sport workshop? Vita-Jong kan u daar bij helpen! 

Met enthousiaste en positieve zin organiseert Vita-Jong kwalitatief hoogwaardige sportieve en vitale activiteiten. 

VITA-JONG biedt

Een gekwalificeerde sportprofessional voor de invulling van sportactiviteiten!
Vita-Jong regelt de organisatie!
Vita-Jong is het aanspreekpunt!
Vita-Jong zorgt dat uw kinderen tijdens de sportactiviteiten in veilige handen zijn!

Aanbod

Eenmalig activiteit (sportworkshop, sportclinic)
Binnen een lessenreeks of sportcursus

Sport op jouw BSO

 

Atletiek

De oudste sport ter wereld en moeder van alle sporten. De kinderen gaan spelenderwijs sprinten, estafette lopen, hordelopen, kogelstoten, hoogspringen en verspringen. De hink stap sprong ontbreekt uiteraard niet. Meten is immers weten. 

Wie springt verder dan 8 meter? 

bootcamp

Conditie en techniek verbeteren? Iets doen wat leuk is, plezier geeft en waarbij kinderen zich goed voelen? Bootcamp voor kinderen doet niet onder voor wat de groten doen. Tijdens de bootcamp gaan de kinderen leuk intensief sporten met elkaar in de buitenlucht, in de zon, de regen of de sneeuw, dat maakt niets uit. Met elk weertype zijn er andere dingen te doen! Bootcamp is de training die Amerikaanse soldaten krijgen. We gaan dan ook rennen, kruipen, klimmen en sjouwen! Daarmee worden alle spieren getraind, de kinderen worden sterker en krijgen een betere conditie. Bovendien wordt er heel veel samengewerkt. Door gebruik te maken van elkaars snelheid, slimheid of kracht krijg je veel meer voor elkaar en dat maakt bootcamp extra leuk. Kinderen kunnen tegen een stootje en vinden het niet erg om vies te worden. Samen met anderen sneller, sterker en stoerder worden, dat is Bootcamp voor kinderen doet!

Work

sportieve & activiteit

Sport op jouw BSO

meer informatie via onderstaand formulier