Sinds 2015

Over Vita-Jong

Zou je meer willen sporten, maar heb je geen ruimte in je overvolle agenda?

Maak je een moeilijke periode door en sta je niet meer in je kracht?

Wil je zelf de regie over je leven, maar weet je niet waar je moet beginnen?

heb je gewoon een “stok achter de deur” nodig?

en tja…wie wil er nou niet fit, gezond en gelukkig zijn pensioen halen?

 

mijn verhaal

Mijn naam is Wim de Jong. Ik ben in 1968 geboren in Haarlem en ben daar opgegroeid. In 2004 verhuisde ik naar Bennebroek en ben daar blijven wonen.

Ik ben vader van twee kinderen en tien jaar geleden gescheiden. Ik weet hoe het is om een ​​nieuw begin te maken en begrijp wat mensen meemaken als hun vertrouwde wereld plotseling wegvalt. De scheiding was een dieptepunt in mijn leven, maar het betekende ook de start van een transformatieproces wat ik nooit had willen missen en wat me heel veel moois heeft gebracht! 
Bij dit proces had ik mezelf als doel gesteld om weer in mijn kracht te gaan staan, de verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven en te groeien als persoon. Dat lukte omdat ik alles op alles zette om mijn doel te bereiken door van binnen te transformeren.

 

Probeer een proefles

Met deze beginners hardloopgroep hadden we als doel gesteld om in 10 weken 3 tot 5 km te kunnen hardlopen. 

Door middel van een schema waarbij wandelen en hardlopen werden afgewisseld met spierversterkende oefeningen, bouwden we de conditie op. We starten de trainingen met een warming-up en we sluiten deze weer af met een cooling-down.

Lekker ontspannen en met plezier sporten stond voorop! De motivatie, konden de hardlopers hierdoor op de lange termijn vasthouden.

Populaire lessen

Bootcamptraining

Hardlooptraining voor beginners

Hardlooptraining voor gevorderden

Hardlooptraining prive

“Al jaren wilde ik gaan hardlopen.
Ik probeerde het wel eens met zelfbedachte schema’s maar dit vlotte niet. Of ik liep letterlijk te hard van stapel waardoor ik het niet volhield, of ik miste net dat stukje doorzettingsvermogen om goed door te pakken. In maart 2015 ben ik samen met Wim gaan hardlopen. Hij hielp me eerst met het stellen van een realistisch doel. Dat was het lopen van 5 kilometer en dat zou in de zomervakantie gelukt moeten zijn.”

Edith van Haasteren

“Heel veel dank voor het super leuke voetbalpartijtje! Ties en de jongens hebben echt genoten en vonden het allemaal heel leuk! Ze zaten allemaal heel rustig in de auto, maar in het pannenkoekenhuis hadden ze toch weer best wat energie ? Het was een heel leuk en gevarieerd programma en ik vind het heel knap hoe je met de soms wat lastige situaties bent omgegaan en hebt opgelost. Respect! Bedankt ook voor het leuke voetbaldoel,Ties is er heel blij mee! Moeder van de jarige Ties, “Sportfeestje “Ties.”

Frederieke Mesters

“Nogmaals dank voor jouw trainingen bij onder 13 – 1 van sv BSM. De set up was altijd geweldig en inspirerend. Door je enthousiaste, interpersoonlijke en praktische aanpak hebben alle voetbalspelers zich duidelijk verbeterd en daardoor ook op een hoger niveau in de competitie gehandhaafd. Nogmaals dank hiervoor.”

Raymond Mulder

faster

Professionele Sportbegeleiding

Vita-Jong

Probeer een proefles