Sinds 2015

Over Vita-Jong

Zou je meer willen sporten, maar heb je geen ruimte in je overvolle agenda?

Maak je een moeilijke periode door en sta je niet meer in je kracht?

Wil je zelf de regie over je leven, maar weet je niet waar je moet beginnen?

heb je gewoon een “stok achter de deur” nodig?

en tja…wie wil er nou niet fit, gezond en gelukkig zijn pensioen halen?

 

mijn verhaal

Mijn naam is Wim de Jong. Ik ben in 1968 geboren in Haarlem en ben daar opgegroeid. In 2004 verhuisde ik naar Bennebroek en ben daar blijven wonen.

Ik ben vader van twee kinderen en tien jaar geleden gescheiden. Ik weet hoe het is om een ​​nieuw begin te maken en begrijp wat mensen meemaken als hun vertrouwde wereld plotseling wegvalt. De scheiding was een dieptepunt in mijn leven, maar het betekende ook de start van een transformatieproces wat ik nooit had willen missen en wat me heel veel moois heeft gebracht! 
Bij dit proces had ik mezelf als doel gesteld om weer in mijn kracht te gaan staan, de verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven en te groeien als persoon. Dat lukte omdat ik alles op alles zette om mijn doel te bereiken door van binnen te transformeren.

 

Probeer een proefles

Met deze beginners hardloopgroep hadden we als doel gesteld om in 10 weken 3 tot 5 km te kunnen hardlopen. 

Door middel van een schema waarbij wandelen en hardlopen werden afgewisseld met spierversterkende oefeningen, bouwden we de conditie op. We starten de trainingen met een warming-up en we sluiten deze weer af met een cooling-down.

Lekker ontspannen en met plezier sporten stond voorop! De motivatie, konden de hardlopers hierdoor op de lange termijn vasthouden.

Populaire lessen

Bootcamptraining

Hardlooptraining voor beginners

Hardlooptraining voor gevorderden

faster

Professionele Sportbegeleiding

Vita-Jong

Probeer een proefles