Fitmanager

 

Voor je abonnementen en het plannen van je lessen. Vita-Jong maakt gebruik van Fitmanager. Via dit programma sluit je heel gemakkelijk je abonnement af en heb je alles zelf direct online inzichtelijk.
Via Fitmanager plan je de lessen die je wilt volgen zodat je gegarandeerd een plekje hebt en wij weten dat je komt.

 In 6 stappen leg ik je graag uit hoe jij jouw persoonlijke Fitmanager account in gebruik kan nemen en de app kan installeren. Heb je vragen horen we het uiteraard graag van je zodat we je verder kunnen helpen.
Veel plezier!

Stap 1 account activeren

 Zodra je een abonnement afsluit of een lessenkaart koopt, ontvang je via Fitmanager een e-mail met daarin een link om je eigen persoonlijke account te activeren. Klik op de link en kies een wachtwoord wat je goed kan onthouden.

stap 2 account instellen

Na het activeren van je account kom je voor het eerst in je eigen persoonlijke account. Hier vind je een overzicht van het lesrooster, jouw lopende abonnement en/of strippenkaarten. Je kan eenvoudig in de shop kiezen voor een nieuw abonnement of strippenkaart.

Ga nu naar ACCOUNT INSTELLINGEN om je account zo volledig mogelijk in te vullen en te controleren. Vul je contactgegevens in en vergeet niet een foto van jezelf toe te voegen deze is ook voor jouw trainer en jezelf zichtbaar in de app. Anders staat daar een J wat uiteraard ook prima is.

stap 3 plan je les(sen)

Je kan nu met het leukste beginnen en dat is het plannen van de groepsles(sen) die je wilt gaan volgen. Ga naar KALENDER en vervolgens kan je op een groepsles klikken om je aan te melden.

Wanneer je dit doet dan is ook zichtbaar wie de trainer of begeleider van de activiteit is en wie er nog meer aanwezig is. Dit kan je straks ook in de app (zie stap 6).
Mocht je een vraag hebben of er niet uit komen? Klik dan op de oranje knop aan de rechter zijkant. Door hierop te klikken kan je een vraag stellen die na het versturen direct bij jouw trainer in zijn of haar inbox terecht komt. Een antwoord krijg je via jouw eigen e-mail inbox.

Stap 4 shop

Heb je nog geen abonnement of strippenkaart of wil je een losse les kopen? Je kan deze heel gemakkelijk via de shop aanschaffen.

stap 5 installeren Fitmanager App

Dan is het nu tijd om de Fitmanager app te installeren. Met de app kan je eenvoudig je planning beheren, communiceren met je trainer en blijf je op de hoogte van belangrijke zaken. Inloggen in de app kan je met hetzelfde e-mail adres en wachtwoord wat je zojuist gekozen hebt. Wil je met Facebook inloggen? Dan is het belangrijk dat het e-mail adres dat je gebruikt voor het Fitmanager account hetzelfde is als het e-mail adres van je Facebook account. Is dat niet zo, dan kan je ook niet bij jouw account. Pas dit dus eventueel aan.

Zoek in je App Store / Play Store op: Fitmanager

stap 6 trainingen plannen

Als je de app succesvol hebt geïnstalleerd en je bent voor het eerst ingelogd kan je starten met het toevoegen van je groepslessen en zo creëer je eenvoudig je eigen planning en heb je hem altijd bij de hand.

Mocht er een wijziging zijn in een training dan krijg je een pushbericht in de app.

Veel sportplezier!

Bekijk welke lessen je gepland hebt, bekijk het rooster, plan nieuwe lessen

Probeer een proefles