Persoonlijke begeleiding 

Bootcamptraining

Bootcamptraining

Bootcamp is een vorm van fitness waarmee iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algemene fitheid kan verbeteren. Vita-Jong maakt geen gebruik van fitnessapparatuur maar grijpt terug naar de basis. De training vindt plaats in de buitenlucht.

Clinic

Bij een bootcamp-clinic doe je conditionele en spierversterkende oefeningen die het functioneel bewegen bevorderen.

Programma

Het programma duurt ongeveer 90 minuten. Iedere deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Je zal een diversiteit aan oefeningen uitvoeren die voornamelijk bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, werpen, optillen, springen en lopen

Persoonlijk

Het leuke aan een bootcamptraining is dat je persoonlijke begeleiding krijgt van een personal trainer terwijl je tegelijkertijd gezellig in groepsverband traint. De teamgeest binnen de groep zorgt ervoor dat je net dat beetje extra kan geven.

Wanneer

Elke maandagavond en woensdagochtend lekker bootcampen in de openlucht op een geweldige locatie.

  • Maandag 20:00 – 21:15 uur locatie        St. Lucia Klooster
  • Woensdag 9:00 – 10:15 uur locatie Geitenwij (evenemententerrein Bennebroek)

waar

  • In de tuinen van het St. Lucia klooster
    Schoollaan 70, 2121 GH Bennebroek
  • de Geitenwei, evenemententerrein Bennebroek (brug over Bennerbroekervaart ter hoogte van Bennerbroekerdreef/ Bennebroekerlaan)

Testimonials

“Bootcamp is de ideale manier om lekker te sporten in de buitenlucht. Wim geeft duidelijke instructies en weet iedere week weer een gevarieerd en uitdagend trainingsuur samen te stellen. De combinatie van balans, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid maken het een leuke training, die voorbij is voor je het weet. Iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en kan op zijn eigen niveau meedoen. Je wordt daarbij voldoende uitgedaagd. Wim weet ook goed gebruik te maken van de aanwezige ruimte. Iedere week is het weer een verrassing welk parcours hij nu weer heeft uitgezet. Samen met een groep trainen is ook heel fijn. De groep stimuleert automatisch. Ik heb binnen korte tijd mijn conditie- en krachtniveau flink verhoogd dankzij de tips van tricks van Wim. Ik kan bootcamptrainingen verzorgd door Wim aan iedereen aanbevelen. Het is gezellig en je komt gegarandeerd voldaan thuis.”

Edith van Haasteren

Advocaat, Hiddes Advocatuur

Voor je abonnementen en het plannen van je lessen maakt Vita-Jong gebruik van Fitmanager (app). Via dit programma sluit je heel gemakkelijk je abonnement af en heb
je alles zelf direct online inzichtelijk. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan via de whatsApp knop rechtsonder op de pagina. Ik reageer normaliter binnen 5 minuten.