Bootcamptraining bij Vita-Jong

 

Bootcamp is een vorm van fitness waarmee iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algemene fitheid kan verbeteren. Vita-Jong maakt geen gebruik van fitnessapparatuur maar grijpt terug naar de basis. De training vindt plaats in de buitenlucht.

Bij een bootcamp-clinic doe je conditionele en spierversterkende oefeningen die het functioneel bewegen bevorderen.

Het programma duurt ongeveer 90 minuten. Iedere deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Je zal een diversiteit aan oefeningen uitvoeren die voornamelijk bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, werpen, optillen, springen en lopen.

Het leuke aan een bootcamptraining is dat je persoonlijke begeleiding krijgt van een personal trainer terwijl je tegelijkertijd gezellig in groepsverband traint. De teamgeest binnen de groep zorgt ervoor dat je net dat beetje extra kan geven.

onze Bootcamptrainingen

 

2019

Bootcamptraining St Lucia klooster Bennebroek

Elke dinsdagavond vanuit je werk lekker bootcampen in de openlucht op een geweldige locatie. 

 

 

Elke dinsdagavond
Aanvang: 20:00 uur
Met  Wim de Jong 

Bootcamp voor sportteams

Op zoek naar een uitdagende training in teamverband?

Gedurende het sportseizoen kan Vita-Jong ook bootcamptrainingen verzorgen voor sportteams, als onderdeel van de reguliere training.

Deze aanvulling zal jullie zowel fysiek als mentaal sterker maken. De oefeningen zijn een ideale manier om het uithoudingsvermogen te verbeteren en blessures te voorkomen.

Kosten: Op aanvraag!